lauantai 20. joulukuuta 2014

Ravelryn ihmeellinen maailma

Päätin taas pitkästä aikaa piipahtaa Ravelryn ihmeellisessä maailmassa ja siihen jää kyllä joka kerta ihan samallalailla koukkuun. Kaikkiin haasteisiin etsin ohjeita Ravelryn kautta, kun hakusanalla vaan etsii (suomeksi tai englanniksi) niin löytyy kaikkea ihanaa ja kivaa.

Liityin Ravelryn jäseneksi viime vuoden joulukuussa, joten kohta on vuosi täynnä. Saatoin kuluttaa useita tunteja etsimällä ohjeita, listaamalla omia projekteja ja ottamalla kuvia langoista ja lisäämällä niitä varastooni. Olen ihan rakastunut Ravelryyn edelleen. Ja minuthan löytää Ravelrysta nimimerkillä AnneT-91.

Nyt ei kyllä ole tullut lisäiltyä uusia lankoja taikka projekteja, mutta ohjeita hamstraan Quequeen tasaisin välein, onhan siellä jo melkein 500 kappaletta. Ohjeita löytyy laidasta laitaan, on huivia virkattuna ja neulottuna, sukkia, laukkuja, paitoja yms. Sieltä löytyy kaikki mitä vain tarvitsee.

Tekisi mieli aloittaa taas jokin uusi työ sieltä, mutta yritän nyt lautautua valmiiksi JyJu:un. Sen avulla saa kyllä tehtyä ensi vuoden joululahjat helposti valmiiksi. Sitten voi nautiskella keskenjääneillä töillä. Ja ehkä aloittaa taas muutama uusi.

Ajattelin vielä esitellä minun Real Life -lankavarastoni. Täällä on siis vain murto-osa langoista.


Tämän arkuin sain joskus vuosia sitten joululahjaksi isovanhemmiltani. Ukki jopa asensi siihen tuon viritelmän, että saa laitettua lukkoon ja sivuille tuli messingin väriset kahvat, joten arkkua on helppo siirrellä.


Alunperin arkku on ollut hevostarvikkeideni säilytyspaikkana, mutta niille sain tilaa toisaalta ja nyt langat pääsivät valtaamaan tämän ihanan arkun.


Arkkuun sain mahdutettua lankojen lisäksi kaikki pitkät puikot ja isoäidinneliö-projektin palat. Niistä pitäisi joskus tulla hevosen tilkkuloimi, mutta katsotaan toteutuuko se koskaan.

Laittakaa alle millä nimimerkillä teitä voi seurata Ravelryssä. On kiva nähdä millaisia projekteja ihmisillä on ja millaisia he haluaisivat tehdä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti