perjantai 18. syyskuuta 2015

Kova yritys


 Olen yrittänyt ahkeroida, jotta saisin kaikki KyJyt ajoissa valmiiksi. Olen vakaasti päättänyt, että tämän haasteen suoritan vaaditussa ajassa. Edellisen haasteen työt jatkuvat sitten tämän jälkeen. Yritän saada kaikki keskeneräiset työt tehtyä. Saahan sitä aina haaveilla.

Tämä lanka on joskus ostettu Helsingin Messukeskuksessa Käsityömessuilta. Lankaa oli tarjolla vain 3 vyyhtiä, eikä niissä ollut minkäänlaista vyötettä. Lanka on kiiltävää, noin Novitan 7 Veljestä paksuista. Lanka on myös niin liukasta ja painavaa, että oli hankala saada se pysymään kerillä.

Suunnittelin jo ostovaiheessa, että langasta tulee juhlavampi hartiahuivi. Tosin siihen meni vuosia ennen kuin pääsin toteuttamaan tätä, kun ei meinannut millään löytyä sopivaa pitsihuivin ohjetta. Suurinpaan osaan tarvittiin niin paljon lankaa.


Tämän työn ohje löytyi Drops Designin sivulta ja huivista tuli niin pitkä kuin lankaa vain riitti. Päättely oli yhtä tuskaa, kun oli niin paksua ja tönkköä lankaa, mutta omasta mielestä onnistui.


Huivi pääsee heti lokakuussa työkaverin käyttöön, kun hän sai tämän lainaa veljensä häitä varten. Jos sitten sen jälkeen itse keksisi jonkun tapahtuman missä tätä voisi pitää.

KyJy-listan löydät TÄÄLTÄ. Siellä on kuvat valmiista töistä ja linkit ohjeisiin yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti