perjantai 25. syyskuuta 2015

Prinsessa-laukku


Tästä laukusta oli ensin tulossa isompi, mutta enpähän älynnyt tehdä noista neliöistä isompia. Nyt siitä jäi sellanen pikku-prinsessalle soveltuva bling-bling kassi. Tämä siis kuuluu myös KyJy-2015 haasteeseen.


Laukussa ei ole vuorta ja on tehty niin sanotusti jämälangasta. Todella kevyt tästä tuli, niinpä virkkasin kaveriksi vielä noita kukkasia. 2 isompaa kukkaa ja 2 pienempää. Kaikki erilaisia ;)


Kukat oli todella helppo virkata, vaikka en mikään virkkausmestari vieläkään ole. Jollain tapaa virkkaus on kuitenkin alkanut viehättämään paljon enemmän kuin neulominen. Pitää koittaa saada jonkinlainen tasapaino näiden kahden välillä. Viimeisimmän virkkaustyön jälkeen otin kyllä puikot käteen.


Hieman yksinkertaisempi kukka, mutta silti todella sievän näköinen, varsinkin kun ei ole yksivärinen lanka kyseessä. Kukkien ohjeet löytyi aivan ihanasta virkkauskirjasta: Virkkaa kukkia, neliöitä ja reunapitsejä 200 upeaa mallia. Jokaisella virkkaajalla pitäisi olla tämä kirja. Sieltä löytyy perussilmukat ja hieman erikoisemmat silmukat ja monta eri ihanaa mallia kokeiltavaksi ja yhdisteltäväksi.


Tämä taitaa muistaakseni olla pieni ruusunnuppu.


En tykkää tehdä samaa mallia kovinkaan montaa kertaa, joten sen takia päätin että voisi olla kiva tehdä kaikki kukkaset erilaisiksi. On mielestäni uniikimman näköinen. Alkuperäisessä ohjeessa ei ollut mitään koristeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti