keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Omien kynsien tuunaus ja keskeneräinen työ

Rakastan rakennekynsiä, ne on hyvän näköset ja omat kädetkin näyttää paljon aikuismaisemmilta :D mutta en osaa elää niiden kanssa, koska olen aina sitä mieltä, että jos ottaa rakennekynnet, niin niiden täytyy myöskin olla pitkät. Tämä taas hankaloittaa kaikkien käsitöiden tekemistä.


Näihin kynsiin on käytetty Avonin tummansinistä kynsilakkaa, hopean värisiä blingejä ja blingit on kiinnitetty värittömällä Avonin kynsilakalla. Nämä oli todella kivat, vaikka omat kynteni ovatkin lyhyet. Piristi kyllä hyvin päivääni kun sai pirteän väriset kynnet (pitäisköhän tänäänkin tehdä kivan väriset kynnet).

Päätin jatkaa tätä keskeneräistä ristipistotyötä, taisi olla yhtenä Facebookin Ristipisto-ryhmän ristipistomaratooni päivistä, kun kerrankin innostuin oikein kunnolla. Sain aika pitkälle tehtyä työtä. Harmikseni täytyy myöntää, että työssä on hävettävän paljon virheitä. Jos vaikka joskus saisi tehtyä täysin virheettömän työn.


eBaystä tuli tilattua taas uusi ristipistotyö. Pitää ensi vuoden puolella tehdä uusi reissu Karnaluksiin, niin voi käydä ostamassa langat kaikkiin näihin ristipistotöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti