keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pitää opetella kuvaamaan paremmin..

Joo, tämä tuli mieleen siitä kun katselin noita siskoni uusimmista kynsistä otettuja kuvia, niin ovat kyllä kammottia (tarkotan nyt kuvia :D), joten täytyy varmaan alkaa opettelemaan miten saisi hyviä kuvia kynsistä. Vinkkejä saa laittaa ;)

Siskoni punaiset kynnet onnistu hyvin uudella geelillä mihin rakastuin aivan suunnattomasti. Emme kuitenkaan silloin jaksaneet enää ottaa kuvia, kun aikaa oli kulunut jotain 4 tuntia. Meni hetki tutustua uuteen geeliin. Joten niistä ei nyt sitten kuvia ole ollenkaan. Näistä seuraavista tuli sitten kullalla ja mustalla koristellut.


Tässä on kynnet läpinäkyvät tipit liimattuna kiinni. Ihanat tipit, istuivat tosi nätisti kynteen ja niissä näki, että liimaa tuli niihin ja että on kunnolla kinni. Siskoni etusormessa on kynnen alla tuollainen musta pahannäköinen mustelma, mutta ei ole vaikuttanut kynsien pysyvyyteen millään muotoon.


Nyt on kynsissä geelit ja maalit päällä. Ja kuten sanoin minun pitää opetella kuvaamaan, koska tässä kynnet eivät pääse oikeuksiinsa ollenkaan. Nuo muhkuraiset keskisormet tuli siitä kun laitettiin isojen hileiden päälle geeliä, olisi vain pitänyt vetää päälle läpinäkyvä lakka, niin olisi nuo hileet päässy paremmin esille. No tiedetäänpähän ensi kerralla paremmin.


Kultaiset tarrat iskettiin mustan kynsilakan päälle ja jäivät nätisti geelin alle piiloon. Tarroja sai hieman lyhentää kun olivat kynsissä kiinni, muuten istuivat tosi nätisti. Ensimmäistä kertaa laitoin näin isot tarrat kynsiin. Aiemmin olen käyttänyt vain pienempiä tarroja ja luonnonkynnelle.


Tässä vähän kynsien muotoa, omasta mielestä alkaa tulee jo tuo stressipiste aika hyvin ja oikealle kohdalle. Vielä on kuitenkin paaaaljon opeteltavaa.


Tässä olisi saanut olla parempi stressipiste ja kärkeä ennen on tuollainen "kuopan" tapainen tuossa. Pitää taas ensi kerralla muistaa mitä kaikkea korjataan ja tehdään paremmin.

Ai niin, löysin facebookin rakennekynsi-ryhmästä (en muista tarkkaan mikä ryhmä) haasteen, jossa pitää tehdä kaksi manikyyriä viikon aikana, useamman viikon ajan. Ja ajatuksena oli osallistua mukaan. Manikyyrinhän voi tehdä joko itselleen tai kaverille yms.

Tällainen haaste


Suunnittelin tekeväni itselleni nuden ja siinä samalla vähän huijaan ja otan mukaan tuon jotain uutta, koska en ole koskaan tehnyt itselleni nude-lakkausta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti