tiistai 19. toukokuuta 2015

Kesälaukku ennätysajassa!


Tämäkin työ kuuluu Jouluyöstä Juhannusyöhön -projektiin. Tämä on ensimmäinen virkkaamani laukka ja ylipäätänsä onnistunut laukka. Laukku valmistui kuudessa päivässä, olisi varmaan tullut nopeamminkin kun en kerran virkannut joka päivä.

Ensin ajattelin, että olikohan väärä värivalinta, että tulee aika lapsellinen laukku. No voihan sen sitten antaa jollekkin lapselle lahjaksi joskus tulevaisuudessa. Lisäsin kuitenkin valkoiset napit, joka toi siihen hieman aikuismaisuutta.




Napit on kiinnitettu yhdella ainoalla ristipistolla. Omasta mielestäni näyttää näin paremmalta. Ja napithan ovat vain koristeena tässä työssä.


Tässä kuvassa näkyy pintaero joka häiritsee minua suunnattomasti, mutta äitini sanoi että on hyvän näköinen noin. Aluksi tein siis virheen ja tein kiinteän silmukan aina puolikkaaseen silmukkaan, jos kukaan ymmärtää tätä selitystä. Myöhemmin sitten hokasin, että siinähän pitää napata koko edellisen kerroksen silmukka, että tulee oikein. Joten tein sitten tuon lopun niin.


Loppujen kaiken kiva kesäkassi. Helppo ohje, vaikka en kovin kummoinen virkkaaja olekkaan. Tykkään. Nyt seuraavaa työtä kehiin ja ensi kuussa jatketaan taas keskeneräisten tekeleiden kanssa.

Löydät tämän työn tiedot ja mistä ohjeen olen napannut TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Oikein kaunis pinta! Usein virkataan vain silmukan takareuna, joskus myös pelkkä etureuna. Jos näet vanhoja kirjovirkkaustöitä, niissä on otettu koukulle nimenomaan silmukan takareuna. Onnistunut työ, jatka ihmeessä virkkausuralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinaan kyllä virkkaamista jatkaa ja ihan innolla. Tuntuu jotenkin sopivan omiin käsiin tuo ja onhan se vaihtelua neulomiseen.

      Poista