maanantai 25. toukokuuta 2015

Synttärit myöhässä

Minun pitikin katsoa, että koska oikein aloitin blogin kirjoittamisen. Nyt sitten muistin vilkaista asian ja meillähän oli siis eilen synttärit. Blogi on ollut ei niin aktiivisessa toiminnassa vuoden verran! Yritän nyt tehdä käsitöitä ahkerasti ja sitä mukaan aina päivitellä tänne, sen takia ei välttämättä tule tekstiä ihan joka välissä.

Neulominen jatkuu edelleen ahkerasti, virkkaamisen olen aloittanut innokkaasti ja sen oikeasti todella hauskaa puuhaa. Virkkaaminen tuntuu välillä paljon helpommalta kuin neulominen, mutta kai se on vähän mallista ja ohjeestakin kiinni. Ristipistoilua teen aina kun huvittaa, en halua mistään käsitöistä tehdä mitään pakkopullaa, koska silloin se idea katoaa. 

Rakennekynsiä teen silloin tällöin, nyt tuli uuden uunin hankinta vastaan, koska vanhasta lamput sanoivat itsensä irti. Olen siis eBay shoppailija, joten sieltä meinaan uuninkin hankkia. Nyt oli muuten tullut taas kynsitarvike lähetys eBaysta. Voisin tehdä jossain vaiheessa kynsipostauksen johon liitän kuvan niistä tavaroista.

Kesä on tullut ja tällä viikolla on palkkapäivä, joten suuntaan kohti plantagenia ja varmaan Hong Kongista saa edullisimmat mullat. Meinaan laittaa tällä kertaa kukkaruukkuihin kasvamaan salaattia ja herneen versoja. Ja yritän yhden kaupasta ostetun herneenverson laittaa kasvamaan ruukkuun, jos vaikka saisin sen kasvamaan ihan kunnolla. Ja haaveissa olisi ostaa bonsai puu, sellannen pieni ja näppärä. Saa nähdä miten tää viherpeukola iskee ja miten onnistun, koska tuntuu että olen perinyt äitini taidon tappaa kaiken vihreän.

No mutta, näillä jatketaan ja koitan postailla aina sitä mukaan kun on jotain uutta kerrottavaa. Ja koitan alkaa saamaan kuvistakin vähän edustavamman näkösiä. Parannusehdotuksia saa toki laittaa kommentteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti