keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Toivoton JyJu jatkuu

Olen tullut siihen tulokseen, että en tule saamaan kaikkia JyJun töitä valmiiksi. En kyllä ottanutkaan mitään stressiä asiasta. Ajattelin kuitenkin tehdä listatut työt valmiiksi ja laittaa kaikki tarvittavat infot jokaisen työn kohdalle.

Eilen sain valmiiksi viimeisimmän: naisen ponchon. Oletettavasti tämä työ menee lahjaksi jommalle kummalle isoäideistäni, hartioita lämmittämään.


Poncho valmiina hapsuineen. Työ muodostui kahdesta 80cm:n mittaisesta kappaleesta, joissa molemmissa oli 60 silmukkaa. Sivuille muodostui palmikot ja keskelle pintaneule.


Pintaneule oli helppo tehdä, toistettiin vain neljää kerrosta. Itse tykkään todella paljon, vaikka lanka ei kuulukkaan niihin lemppareihin.


Ohjeen mukaan jos olisin tehnyt, niin tupsuja olisi tullut 22 kappaletta, mutta itse tein 16 kappaletta.  Ja näyttää kyllä ihan riittävältä määrältä. Aluksi meinasi näiden tupsujen kanssa mennä hermot, mutta päätin että tämä on pakko saada valmiiksi. Osallistuinhan mukaan Löysäpipoisten UFO-ringin tapahtumaan näin toukokuun osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti