maanantai 9. marraskuuta 2015

Kanerva-laukku

KyJyily jatkuu, vaikka päätinkin luovuttaa. Tuli ilkeät Dither-sukat mitkä eivät vaan napanneet ja päätin, etten niitä tee, varmaankaan koskaan.. Joten luovutin tämän leikin tällä kertaa. Meinaan kyllä tehdä edellisen JyJun ja tämän KyJyn listan kuitenkin loppuun. Dither-sukkien tilalle pitää vaihtaa joku toinen työ..


Laukusta ei tullut ihan ohjeen mallinen, mutta aika hauska kuitenkin. Myöhemmin tulen lisäämään nauhan, kunhan löydän sopivan värisen ja levyisen. Ja sisälle suunnittelen tekeväni vuoren, mutta katsotaan tuleeko se koskaan toteutumaan.


Laukun olkaimesta tein pitkän, jotta sen saa heitettyä pään yli. Tuli aikas sopivan kokoinen. Olkain on virkattu kaksinkertaisella langalla Novitan 7 Veljestä Tweed ja Novita 7 Veljestä valkoisella langalla.


Katsotaan pidänkö itse, vai päätyykö joskus lahjaksi. Nyt ainakin pakkaan sen tonne valmiiden töiden laatikkoon odottamaan tulevaa.

Tämän työn jälkeen aloin neulomaan edellisen JyJun palmikkosukkia, vähän niinkuin väkisin, kun on jotenkin tuo käsityö-into sammunut :( Kesällä tuli neulottua/virkattua yllättävän ahkerasti, mutta ehkä tämä taas tästä heräilee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti