maanantai 23. marraskuuta 2015

Valmiita töitä

Vihdoin on julkaista jotain valmiitakin töitä. Sain edellisessä postauksessa julkaistut sukat valmiiksi ja ihan määräajassa, eli tämän marraskuun aikana.


Näistä tuli oikein kauniit sukat. Olivat lehdessä tosi sievän näköiset valkoisena, mutta itse en kauheasti tykkää tehdä valkoisesta mitään. Helppo malli neuloa ja tulivat nopeasti valmiiksi.


Ohje on siis Modasta, löytyy JyJu 2014 postauksesta tarkemmin ja lankana Novitan Nalle -lanka.

Burberry-sukkien päättely oli työn ja tuskan takana, varsinkin kun inhoan päättelemistä, mutta sain kun sainkin sen tehtyä. Nämä sukat on jo paketoitu ja odottavat vain kuusen alle pääsyä. Tähän en ole käyttänyt mitään olemassa olevaa ohjetta, vain kuvasta haettu inspiraatio. Helpot perussukat.

Sitten tämä alle viikossa valmistunut JyJu 2014 -työ. Pipossa on palmikkokuvio, mutta se ei valitettavasti näin kirjavien värien alta näy. Palmikot tuovat joustavuutta koko pipoon ja on aikas hyvän näköinen päässä.

Tämä ohje on myös Modasta, siinä tosin tehty yksivärisenä. Itse tein tästä niin sanotun jämälanka-työn. Eli tähän on käytetty Novitan ruskeaa 7 Veljestä lankaa, Novitan 7 Veljestä Viidakko lankaa (sitä kolmiväristä) ja Novitan 7 Veljestä Raita lankaa (armeijan värisävyt).

Viidakko-lanka riitti juuri ja juuri itse pipoon.joten tupsuun en sitä saanut enää laitettua. Oli helppo ja kiva malli tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti