tiistai 10. marraskuuta 2015

UFOilua

Olen siis Facebookissa Löysäpipoisten UFO-ringissä. Lyhenne UFO tulee siis sanoista UnFinished Object. Kiva ryhmä, tulee saatua noita keskeneräisiä töitä valmiiksi. Tälle kuukaudelle osallistuin jopa kahdella työllä.


Melkein valmiit KyJy 2015 projektin Burberry-sukat. Vaativat vain päättelyn ja paketoinnin. Menevät joululahjaksi tädilleni. Pitäisi tehdä työkaverille, äidille ja itselleni vielä samanlaiset. Ihanat sukat, mutta kauhean tylsä tehdä ilman mitään palmikoita tai pitsikuvioita.

Ja toisena työnä on JyJu 2014 projektista jääneet palmikkosukat. Ohje löytyy Modan lehdestä. Satimppeli malli, mutta valmiina näyttävät hankalammilta. Tuli liian iso koko itselle, joten todennäköisesti päätyvät jollekkin lahjaksi. Ensin taitavat kuitenkin mennä valmiiden töiden laatikkoon odottamaan tulevaa.

Nämä sukat on tehty Novitan Nalle langasta, ihana lanka. Kyllä on pakko hehkuttaa noita Novitan lankoja! Ja käytössä tietenkin hiilikuitupuikot. Nämä ovat vähän lyhkäiset 15cm, mutta silti ihanat käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti