sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Helmirusetit

Lupasin tehdä parhaalle kaverille hänen ensimmäiset rakennekyntensä ja olen ihan haltioissani kuinka hyvin ne onnistuivat. Aikaa meni vain päälle 3 tuntia!


Rusetit on tehty vaaleanpunaisilla helmillä ja keskelle laitettu yksi kirkkaan punainen helmi. Muut koristeet on tekotimantteja. Lakka on Lumenen vaaleanpunainen Be Fabulous. Lakkaa piti laittaa noin 3-4 kerrosta ja aina kuivatettiin uunissa. Niistä tuli kyllä todella upean väriset.


Siinä lähikuvaa blingeistä, väärä lakkapurkki joutui kuvauskohteeksi, koska Lumenen purkki oli niin pieni, että siitä olisi ollut hankalaa pitää kiinni.


Peukaloita. Ystävälläni on maailman ihanimmat kynnet tehdä rakennekynnet. Kynsinauhat eivät ole kynsipedillä ja kynnet ovat muutenki tasaiset. Kärjestä meinaavat lähteä levenemään, mutta kun luonnonkynnen lyhensi ihan lyhyeksi, niin sekään ei tuottanut kauheasti ongelmia.


Rusetit oli helppo ja hauska tehdä ja nyt tuli käytettyä ensimmäisen kerran helmenpuolikkaita jotka tilasin eBaysta.


Ja vielä lisää kuvia.


Peukalon rakenne onnistui omasta mielestäni täydellisesti. Olen niin tyytyväinen. Sanoinkin, että nämä ovat parhaat kynnet jotka olen koskaan tehnyt. Ehkä tässä alkaa jo pikkuhiljaa kehittymään.


Ja paras kuva kynsistä.

Tuli aika kuvapainotteinen postaus, mutta kerrankin innostuin räpsimään kuvia kynsistä. Valaistus oli jo vähän parempi kun kaveriltani löytyi kohdevalaisin, pitäisi itsekkin käydä hakemassa moinen, niin helpottuisi tämä kynsien väkertäminen. Koristeiden päälle emme enää laittaneet geeliä, vaan paksun kerroksen läpinäkyvää kynsilakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti