torstai 23. lokakuuta 2014

Kynnet edellä

Eli juttua taas kynsituotteistani ja hankinnoistani. Vaihteen vuoksi vain ;) Eiköhän se ole ihan hyvä asia, että jaksaa intoilla näistä kynsitarvikkeista, kun näitä on jo aika paljon hankittu kaikenlaisia.



Aloitetaan nyt vaikka siitä kynsihaasteesta. Eihän siitä tullut alkuunkaan yhtään mitään. Kokeilin tehdä nudeen lakkaan mustalla lakalla leimaamista, mutta se vaatii vielä paljon harjoittelua. Ensinnäkin kuinka sitä lakkaa levitetään siihen levylle ja kuinka paljon. No eikun harjoittelemaan, heti kun on tullut hankittua se alkoholin kynsilakanpoistoaine.


Lähikuvaa siitä mikä oli onnistunein leimaus. Pitää kokeilla minkälaisia tuloksia tulee noilla muilla lakoilla ja muutenkin harjoitella aktiivisemmin. Lakkahaaste epäonnistui siis heti ja enkä todellakaan jaksa vaihtaa omaa kynsilakkaa kaksi kertaa viikossa, nou nou.


18.10. oli messukeskuksessa I Love Me -messut, josta ostin vain nämä kynsijutut. Läpinäkyvä kynsilakka ja neonvärisiä eläinkuositarroja. Katselin aikani Mosaic:n tuotteita, mutta ei ollut Blush-geeliä myynnissä siellä. Jos olisi ollut, niin olisin sen halunnut ihan riemusta kiljuen.


Valitin iskälle, että eBaysta tilaamani säilytyslokerikot olivat liian pieniä tippilaatikoiksi. Joten hän kävi sitten ostamassa minulle tällaisen säilytyslaatikon. Valitettavasti lokeroita oli liian vähän, että olisin saanut luonnollisen väriset tipitkin mahtumaan.


Nyt lokerikossa on siis vain kirkkaat tipit ja osa blingeistä. Muitakin pieniä koristepurkkeja meinaan heittää tuonne samaan paikkaan. Nyt pitäisi vain löytää muovinen siirreltävä laatikosto johon mahtuu myös uuni. Niin että saisin kaikki kynsitarvikkeet samaan paikkaan. Ehdotuksia saa pistää kommentteihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti