maanantai 1. kesäkuuta 2015

Arkea

Tämä kuukausi alkoi sillä, että osallistuin taas Löysäpipoisten UFO:on. Tällä kertaa valitsin kaksi työtä, koska kyse on enemmänkin päättelystä kuin muuten työn tekemisestä.

Ensimmäinen  työ on äidille tekemäni egyptiläisestä puuvillasta valmistunut neule. Tästä työstä pitää siis lyhentää olkaimet. Päätin, että puran olkaimet kokonaan ja teen ne uudelleen. Ohje ja lanka on Drops Design:lta. Ohje oli hieman sekava ja onnistuin päättely vaiheessa saamaan 100 silmukkaa vähemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa. Älkää kysykö miten.








Toinen työ on työkaverini koiralle tehty neule, josta pitää vain päätellä kaikki langanpätkät. Ja niitähän riittää kun siihen on kirjoneuletta isketty sekaan, niin siinä saa taas neulan kanssa huitoa. Edelleenkään en voi tarpeeksi painottaa kuinka paljon inhoan päättelyä.

Nämä kun on tehty tai näiden välissä (ihan miten taas innostun) on vuorossa isälleni tarkoitettu pipo ensi talveksi. Pipo kuuluu JyJu-haasteeseen, mikä siis ei tule edelleenkään onnistumaan, mutta listatut työt meinaan kuitenkin saada tehtyä. Aluksi oli hieman hankaluuksia älytä, että miten tuo kontinkuvio oikein tehdään, mutta sitten hoksasin ja onkin aika simppeli. Tosin värit on ihan kuollettavan tylsät neuloa ja sen takia on kai hieman kestänyt tuo valmistuminen.



Juju-kirjakerhosta ilmestyi tänään paketti! Olin alennusmyynnistä tilannut itselleni kauan kaivatun Vintage-neuleet kirjan ja 4 kappaletta tupsulaitteita. Kaikki tämä hieman päälle 10 euroa! Olen siis noita katsellut jo pitkään, mutta en ollut raaskinut ostaa. Nyt ei sitten tarvinnut toista kertaa miettiä että tilaanko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti