lauantai 17. toukokuuta 2014

Jotain uutta ja kaikki keskeneräiset

Teen käsitöitä silloin kun huvittaa ja sitä käsityötä mitä haluan, aloitan uuden jos löydän ihanan mallin, vaikka monta työtä olisi vielä kesken. Joten tässä on tämän hetken keskeneräiset työt kasattuna yhteen kuvaan.


Ylärivi: (1) kukka-ristipistotyö, (2) liila tweed-lankainen hame (jonka varmaan puran ja teen langasta jotain muuta), (3) valko-mustat palat ovat pehmolelu-mopsin osia, (4) siniruusuinen-villatakki tulossa ja siihen on myös muita osia tulossa, (5) vihreä-bling-kirjavat palmikkopolvisukasta puuttuu pari, (6) jämälangoista on tulossa lasten pusero (vaatii toisen hihan ja ehjän ompelukoneen)
Alarivi: (7) virkattuvartinen villasukan toinen pari loppuun, (8) liila kesätoppi äidille vaatii olkanauhojen lyhentämisen, (9) tummansininen villapaita tulossa ja viimeisenä (10) joulumaisema pöytäliina ristipisto-tekniikalla.

Ja uusia haluaisin aloittaa. Aikoinani päätin ristipistojen suhteen, että en tilaa/osta uusia malleja ennen kuin saan yhden ison työn valmiiksi. Ensi viikolla on kuitenkin lähdössä tilaus eBayhin, josta haluan Secretariat-ristipisto-ohjeen, aida-kankaan ja ristipistolangat (näille kaikille tulee hintaa alle 20€!!).

Siskoni rahoittaa kynsien tekemistä, joten häneltä saan myös parikymppiä eBayhin, josta on tulossa: käsien alle tyyny (seepra-kuvioinen tietenkin), 1500kpl tippejä (valkoisia, kirkkaita ja luonnollisen värisiä), 3 purkkia uv-geeliä, 10kpl leimasin laattoja ja apuvälineet siihen sekä 1000kpl 3mm erivärisiä dimangeja (nämäkin tekevät alle 20€!).

Joten jos pari viikkoa jaksaa odottaa kaikkea uutta ja kivaa ja saisi sinä aikana vaikka tehtyä muutaman keskeneräisen työn loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti