torstai 15. toukokuuta 2014

Ne kasvaa sittenkin

Laitoin huhtikuun lopussa kolme istutuslaatikkoa pihamme nurkkaan, toivoen että tarhakoirat eivät käy pissaamassa niihin. Eivät ole!!

Istutuslaatikoissa on porkkanaa, kurkkua, kahta erilaista salaattia, herneitä, ruohosipulia ja basilikaa. Hyvien ilmojen vuoksi istutin kaikki ajoissa, kun kerran innostuin ja ehdin istuttaa ennen kuin kesä on ohi. Sitten tuli kylmät ilmat ja aloin pelkäämään, että kasvit eivät koskaan ala kasvamaan..

Toisin kävi! Sateisten päivien lomassa huomasin, että salaatit ovat kasvaneet hurjasti ja myös herneet ja muut kasvavat. Rikkaruohotkin yritti alkaa kukoistamaan, mutta niitä olen käynyt päivittäin nyppimässä pois.








            


Blogia kirjoitan pääasiassa itselleni, vähän niin kuin päiväkirja tyyppisesti. Joten tänne tulee vähän kaikenlaisia postauksia. Innostun kaikesta uudesta ja joistakin vanhoista asioista uudelleen. Kaikki harrastamiseni toimii kausittain ja teen asioita silloin kun haluan, mikään harrastuksistani ei ole pakkopullaa. Joten aina kun teen jotakin, niin nautin siitä täysin siemauksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti