perjantai 16. toukokuuta 2014

Pinkkiä & blingiä

Siskoni soitti päivällä ja kysyi, että teenkö hänelle illalla kynnet, huomenna olisi bileet tiedossa. Joten illasta kului noin 4 tuntia kynsien väkertämiseen. Itselle en ole tehnyt vielä uusia kynsiä, koska odotan, että saan aloitettua uuden työni ja opeteltua sen ilman pitkiä kynsiä! Joten siskoni sai haaveilemani kynnet: pinkki lakka, vaihtaa väriä lämpimässä ja viileässä ilmassa ja kullan värisiä blingejä.


Tarvikkeet:
Trind'n aluslakka, jota en sitten loppujen kaiken käyttänytkään, hyvä minä..
Ruby Wing'n Groupie lakka <3
Kultaista glitter "pölyä"
Isompia kultaisia glittereitä
Kuvasta puuttuvat 2x punainen dimangi
Avonin Clear-päällyslakka
Trind'n kynsinauha-hoito
ja Avonin vanilja käsivoide

Ostin pinkin lakan messuilta ja siinä oli lappu että vaihtuu tummemman sävyiseksi lämpimässä ilmassa. En ollut itse aikaisemmin huomannut minkäänlaista eroa, mutta tänään huomasin uv-uunissa, että niistä tuli aivan viininpunaiset. Siskoni tykkäsi enemmän siitä sävystä, mutta hän on jo aikaisemmin lupautunut kynsi"uhrikseni", joten saa tyytyä siihen mitä minä haluan milloinkin tehdä.

Tällä kertaa keskityin ultrahyvin kynsien kiinnittämiseen (mikä alkaa olemaan jo helpompaa, jes!) ja kynsien muotoiluun geeleillä. Omasta mielestäni ja myös siskoni, nämä ovat tähän mennessä parhaat kynnet jotka olen tehnyt. Ja siis kynsiä on tähän mennessä tehty hurjat 4 kertaa. Joten edistystä on jo havaittavissa.


Siskoni halusi molempiin nimettömiinsä blingit ja päätin että punaiset saa luvan kelvata. Nyt yritettiin jopa saada kuvista vähän edustavampia ja omasta mielestä onnistuimme aika hyvin. Kuvien saaminen oli työn ja tuskan takana, kun kello alkoi lähestyä kahtatoista ja molemmat olimme todella väsyksissä. Ei ollut helppoa ottaa kuvaa kun nauroimme molemmat niin paljon.

Ensi kerralla taidan tehdä postauksen keskeneräisistä käsitöistäni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti