perjantai 15. elokuuta 2014

Kynnet itselle

Tein viime kuun puolella kynnet itselleni. Tipit alkoivat jo olemaan lopuillaan ja aattelin, että teen itselleni terävä kärkiset kynnet, aikaisemmin kaikki kynteni ovat olleet pyöreät.


Väreinä käytin Avonilta tilattua oranssia kynsilakkaa, toinen vaihtoehto oli keltainen, mutta päädyin kuitenkin oranssiin. Hileinä käytin turkoosia ja keltaista. Turkoosi oli aika vihreän näköinen kynsissä, mikä oli vain hyvä asia.

Ensimmäisen kynnen, eli pikkurillin viilasin ihan käsin. Sitten kerroi iskälle kuinka kaikki kynsiä tekevät ihmiset käyttävät kynsiporaa.






Iskä toikin minulle sitten tällaisen välineen, johon sai kiinni hiomapaperi terän. Johan nopeutu kynsien viilaaminen. Tein tuolla vain kynsiin muodon, eli otin suurimmat pois. Sen jälkeen viilasin ihan perinteisesti käsin. Oli kyllä huomattavasti nopeampaa.

  

Tällainen lopputulos tuli, itse olin todella tyytyväinen ja kynnet pysyivät ihan hyvin näillä halppisvälineillä joita käytän. Tulevaisuudessa tulee postaus siitä, mitä kaikkea kivaa kynsijuttua saapui eBaysta.

Ihanaa kun sormet näyttää paljon pidemmiltä ja hoikemmilta noiden rakenteiden kanssa. Tänään olisi tarkoitus tehdä siskolle kynnet, jos vaikka onnistuisi toiset teräväkärkiset ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti