torstai 21. elokuuta 2014

Tivolin karkkipiirakkaa!

Ohje: Novitan Sukkalehti / malli F
Lanka: Novitan Tivoli
Koko: 39
Puikot: 4,5

Löysin Korian ABC:ltä ihanaa akryylilankaa: Tivolia. Kävin ensin ostamassa yhden kerän, mutta aloin pohtimaan saanko tehtyä siitä sukkaparia ollenkaan. Joten eikun ostamaan toinen kerä. Langat pyörivät pitkään lankavarastossani ja minä mietin ja mietin, että minkä mallin näistä voi oikein tehdä. Sitten päätin tehdä piirakkasukat, vaikka tein niitä yhdessä vaiheessa kyllästymiseen asti.


Aluksi langassa häiritsi kauheasti tuo valkoinen ja se, että raidat tulivat tasaisin välein, mutta kun työtä vain jatkoi, niin lanka ja kuvio istuivat oikein hyvin yhteen. Karkkisukat <3


Sukkien piti alunperin tulla minulle itselleni tai toiselle parhaalle kaverilleni. Päättelyn lähestyessä ajattelin, että niistä tulee liian lyhyet, jos en tee yhtä mallikerrosta lisää. Niistä tulikin sitten liian isot.. höh.. vähän harmitti, kun niistä tuli liian isot jopa äidille. Siskoni ei taas tykännyt tuosta valkoisesta väristä ollenkaan, joten hänkään ei niitä tule saamaan. No, jouluun on vielä aikaa, enkä ole joululahjoja vielä ostanut.

Ja siis, kun olin miettinyt että saanko tehtyä yhdestä kerästä näitä sukkia ollenkaan, niin tuo pieni kerä jäi vielä jäljelle siitä ensimmäisestä. Joten pitää kehitellä toiselle kerällä toinen malli. Olga-sukat kummittelevat mielessä tai sitten ne neulotut ja virkatut sukat, joista olen aiemmin postannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti