keskiviikko 13. elokuuta 2014

Pieni tauko kirjoittamisessa

Oho.. jäi näköjään heinäkuu kokonaan välistä. Koitan nyt kirjoittaa tässä tulevina päivinä töistä joita olen aloittanut ja saanut valmiiksi yms.

Aloitetaan vaikka nyt sillä, että minun pieni koiranpentuni Neiti Cova päätti napostella 3,5 bambupuikot. Vielä se useimmiten käytetty koko. Viron reissulta tuli ostettua hiilikuitu puikot tilalle (siitä lisää myöhemmin).



Vielä lähikuvaa kuinka perusteellinen neitokainen oli.

Sitten tämän päivän toinen aihe, ensimmäisten virkattujen patalappujen jälkeen innostuin ihan kunnolla virkkailemaan, joten tässä on seuraavat tuotokset.

Ohje: Patalappuja à la Carte
Malli: Daydream
Lanka: Novita Samos farkun sininen ja vaaleansininen sekä valkoinen
Koukku: 5,5



Farkun sininen lanka loppui kesken, joten tästä syystä toisessa patalapussa on valkoinen päällinen. Erittäin mukava malli virkata ja paksusta langasta tuli isot patalaput. Ei tarvitse pelätä että sormet palaisivat. Päällinen oli helppo yhdistää pohjakappaleeseen vain virkkaamalla reunakuvio.

Pohjan suhteen tein sellaisen muutoksen, että tein pylväitä lisäillen pylväiden määrää tuntuman mukaan. Jos työ lähti kupruilemaan en lisännyt pylväitä ja jos taas työ alkoi kaartua liikaa sisään, niin silloin saatoin lisätä pylväitä jopa reilummin. Reunakuvio oli erittäin helppo ja mukava tehdä. Olen kyllä innostunut virkkaamisesta todella paljon. Se ei ole niin hankalaa kuin olen aina kuvitellut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti