tiistai 26. elokuuta 2014

Vihdoin eBay!

Vihdoin ja viimein saan kirjoitettua eBay tilauksistani. Oli aina ihana käydä postilaatikolla kun joka päivä sinne oli ilmestynyt jonkinlainen paketti.


Tähän piti laittaa kun suurin osa tavaroista oli kasassa, kaikkea kivaa siis! Halusin odottaa, että kaikki purkit ja muut tavarat on tullut ennen kuin alan tekemään siskolleni uusia kynsiä.


Nämä säilytysrasiat tulivat viimisimmäksi. Luulin että rasiat olisivat isommat, jotta saisin tipit mahtumaan niihin, mutta toisin kävin. Joten tyhjensi koristehyrrät näihin ihaniin rasioihin. Rasioita tuli yhteensä 5 kappaletta. Saan siis luvan kanssa ostella lisää koristeita, eikö niin? :D


Näistä malleista olin haaveillut jo iät kaiken, kun näin facebookin kynsiryhmissä ihmisten tikuttamia lakkoja ja värigeelejä. Pitää seuraavaksi ostella värigeelejä eBaysta, jotta saan loput tikut väritettyä.


Löytyy siis 30 kynsilakkapurkkia, miinus kynsien vahvistajat ja päällys- ja aluslakat. Graffiti-kynsilakat ei toiminu tikuilla, mikä oli todellinen pettymys. Itse rakastan aika montaa väriä näistä. Mikä on sinun lempiväri, rohkeasti kommentoimaan ;)


Kynsitarroja! Tosin kullan värisiä (itse tykkään), joista siskoni eikä äitini välitä ollenkaan. Pitää näitäkin ostella jossain vaiheessa lisää!


Siinä on siskoni himoitsema tyyny, kynsitarrat tyynyn päällä, kirkkaita ja luonnollisen värisiä tippejä (yhteensä 1000kpl), puhdistuslappuja, 10kpl leimauslaattoja ja siihen tykötarpeet ja sitten geelit. Näihin geeleihin rakastuttiin siskoni kanssa. Lensi kyllä alkuperäiset geelit samantien roskiin. Jäykkää geeliä, ei valu mihinkään suuntaan ja tasoittuu itse aika kivasti suurimmalta osin uunissa. <3 <3 siinä on 4 purkkia kirkasta, 1 purkki valkoista ja 1 purkki vaaleanpunaista geeliä. Kyllä näillä muutamat kynnet nyt saadaan tehtyä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti