tiistai 11. marraskuuta 2014

Keksinpäs sittenkin!

Osallistuin Facebooki Käsityöblogit-ryhmän joulukalenteriin, jossa joulukuun jokaiselle päivälle on bloggaaja ja aiheena on tietenkin mikäs muukaan kuin joulu. Joku kirjoitti jo kommenttikenttään, että hänellä on viimeistelyä vaille valmis postaus. Olin jo ihan kauhun vallassa kun en ole edes keksinyt mistä tekisin postauksen ja minun tulisi julkaista se jo 3. joulukuuta.

Mutta nyt keksin, joten heti aamulla avasin koneen ja kirjauduin eBayhin, sitten aloin miettimään, että kestää kyllä liian kauan saada nuo tuotteet eBayn kautta, joten mikä neuvoksi...

Piti luoda oikein tunnukset Sinelliin, että pääsin sinne shoppailemaan. Sitten kuumeisesti etsimään niitä mitä tarvitsen tulevaa postaustani varten. Ja tietenkin kaikki hyvät koot ja setit oli loppu toistaiseksi. Eikun vain pienempiä kokoja ja yksittäisiä kappaleita ostoskoriin. Kyllä siitä jo summaksi kerääntyi postikulujen kanssa 15 euroa, ei kylläkään paha raha kun ajattelee mitä siitä tulee.

Anteeksi, että on näin salamyhkäinen postaus, mutta piti jonnekkin päästä hehkuttamaan, että keksin sittenkin aiheen, vaikka alku näytti todella vaikealta.

Alle voit kommentoida mitä sinä olisit keksinyt joulupostauksen aiheeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti