tiistai 4. marraskuuta 2014

Pakollinen tauko

En pystykään osallistumaan tämän kuukauden Lumihiutale-haasteeseen. Valitettavasti, minulla oli jo loistava visio jonka pääsin aloittamaan. Nyt on kuitenkin selkä, hartiat ja niska iskenyt niin jumiin, että joutuu pitää varmaankin pidemmän tauon käsitöistä. Tilaustöitäkin on muutama tullut näin päällekkäin, vaikka yleensä en ota tilaustöitä ollenkaan vastaan. Ne koitan saada tämän vuoden puolella vielä tehtyä, mutta kaikki ylimääränen saa siirtyä ensi vuodelle. Onneksi joululahjat on tehty jo valmiiksi.

Tässä pieni juttu marraskuun haasteesta jonka sain vain alkuun:


Tarkoitus on käyttää kaikki Novita Nalle -jämälangat pois. Voi kyllä olla, että joudun ostamaan uusia lankoja tähän tai käyttämään muita erilaatuisia jämälankoja. Ikuisuusprojekti tuli siis tästä haasteesta. Voi kyllä olla, että tuo luontopolku ei päädy peittoon, vaan siitä tulee lapsen villasukat, mätsäämään edellisen postauksen paitaan.


Ohje: Novita Syksy 2012: Virkattu torkkupeitto
Lanka: Novita Nalle, eri värit
Koko: Ohjeessa on 104 kokonaista palaa ja 8 puolikasta palaa, ei tosin täsmää ohjeen senttipituuksia, koska lankani on paljon ohuempaa kuin mitä ohjeessa käytetään.
Koukku: 3,5

Kyseisen mallin valitsin Lumihiutale-haasteeseen sen takia, kun äkkiseltään katsoin peittoa, niin kuviot näyttivät ihan lumihiutaleilta. Peittoakaan ei ole tullut koskaan aikaisemmin virkattua, joten sekin on vaihtelua. Enkä halunnut tehdä mitään perinteisiä lumihiutale joulukoristeita yms. Eivät ole tällä hetkellä mieleeni :D

Tältä näyttää nyt ensimmäinen valmis pala ja vieressä on jo seuraava tulossa. Tosin jäi samantien tauolle, kun Halloweenin vietto häiritsi harrastustoimintaa. Koitan kyllä kuntouttaa itseni nopeasti, mutta käsitöiden tekoa on pakko vähentää, jos meinaa pitää paikat auki.

Miten te muut olette ratkaisseet niska- ja selkäsäryt? Hieroja on tietenkin itselleni ykkösasia, pitäisi vaan koittaa käydä siellä säännöllisesti, jotta toimisi ennaltaehkäisevänä, mutta eihän sinne osaa mennä muuten kuin sitten kun ei pysty enää kunnolla liikkumaan.

Minulla ei ole kotona mitään käsityönurkkausta jossa olisi kunnollinen tuoli ja valaistus. Istun sängylläni, jolloin selkäni menee ihan kasaan ja yleensä rintarankani on jumissa. Tämä johtaa siihen, että en saa ryhtiäni suoristettua.. No näillä mennään nyt, toivottavasti pian ollaan taas puikoissa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti