tiistai 18. marraskuuta 2014

Ristipistoilua

Tällä hetkellä olen ihan rakastunut ristipistoiluun ja löysin taas kivan mallin Suuresta Käsityölehdestä, johon pystyn vielä käyttämään noita kaikkia jämälankoja jota koristani löytyy. Ihanaa! Isompiin töihin pitäisi tilailla lankoja ja se on aina pieni investointi. Joko tilaan langat aina ihanasta eBaysta tai sitten odotan ensi vuoteen, että pääsen käymään taas Karnaluksissa.


Tässä on nyt tämän hetken innostuksen kohde. Tallitytön toivetaulut osa 4/4. Jos sinulta löytyy lehdet/ohjeet tauluihin numerot 1, 2 ja 3, niin olisin mitä innokkain ostamaan kyseiset lehdet/mallit. Voit ilmoittaa myytävästä mallista/lehdestä tuonne kommenttikenttään tai sitten osoitteeseen anne.turunen@hotmail.fi


Eilen sain jatkettua työtä tähän asti. Huomenna olisi taas tiedossa ristipistomaratooni, johon pääsen kuin pääsenkin osallistumaan. Jee!

Tämän työn olen saanut tehtyä jo joskus yläaste aikoina, eli ehkä vuonna 2007? Rakastuin jo yläasteella ristipistotöihin. Tosin koulun jälkeen oli pitkä väli ennen kuin innostuin niistä uudestaan, mutta nyt teen jo niitä melkein joka päivä.

Tämä työ on lojunut peilini takana surkeissa kehyksissä pölyttymässä. Eilen sain kuitenkin hankittua Ikeasta sen arvoiset kehykset (hinta noin 12,00 euroa).

Tämä malli on myös löytynyt Suuresta Käsityölehdestä, en muista enää lehden numeroa tai julkaisuvuotta.

Saan tämä ehkä jopa seinälle. Tarkoitus oli maalaamisen jälkeen, että meillä ei laiteta mitään tauluja yms. seinille, mutta nyt iskä lupasi että tämän voisi jopa laittaa. Pitää vain päättää mihin kohtaan.

Tämä keskeneräinen on edelleen yhtä keskeneräinen. Innostuin muutaman päivän ajan pistelemään ja sainkin pari kukkaa pisteltyä valmiiksi. Sitten into hiipui ja se päätyi taas keskeneräisten koriin. Ehkä innostun taas joku päivä pistelemään sitä.

Kuvassa on keltaisia ja sinisiä/liiloja kukkia maljakossa. Ostin tämän kitin joskus kirpputorilta. Olisiko maksanut alle 20,00 euroa. Tykkään pistellä kukka-asetelmia, taloja/mökkejä, maisemia, hevosia (yllätys). Rakastan isoja töitä, pienemmistä töistä en välitä muuten kuin, että ne on nopea tehdä.

Nämä ovat aika pieniä puisia kehyksiä. Samanlaisia kuin mihin laitoin sen ystävälleni menneen hevospistelyn, vain minikoossa. Ostin kaupasta kuparin väristä spray-maalia ja maalasin kehykset. Yksi maalauskerros riitti ja niistä tuli todella hyvän näköiset. Vasemmalla puolella on alkuperäinen  väritys ja oikealla maalattu. Salama hieman vääristää, mutta kyllä niissä eroa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti