perjantai 7. marraskuuta 2014

Tauolla olo tekee hyvää?

Enpä nyt tiedä, ainakin on ollut enemmän aikaa kaikkeen muuhun kun päätti, että päivässä voi tehdä käsitöitä vain vajaan tunnin verran. Sain nimittäin eilen lumisateen voimin aloitettua joulusiivouksen ja yksi kaapeistani tyhjeni ihan kokonaan. Olen niin tyytyväinen, alkaa näyttää siistimmältä kun saa tavarat kaappeihin, eikä niitä loju kaikkialla ympäri asuntoa.


Mutta siis, tauolla olossa on varmaan jotain hyvää, koska aloitin eilen purku-urakan. Pääsi taas tämä lankakerän kerijä käyttöön. On muuten todella kätevä kun töitä pitää purkaa.

Purkasin eilen yhden parin villasukkia, joista oli kantapää kulunut puhki tai en ole varma onko joku koirista tehnyt molempiin kantapäihin reiät. Olivat kyllä lempisukkani ja käytin niitä todella paljon.

Sitten purkasin yhden valmiin kirjoneulesukan, joka oli tehty Novitan 7 veljestä langasta ja siitä tuli ihan jättimäisen kokoinen. Sekä yhden kaulaliinan jonka äiti oli saanut lahjaksi, mutta lahja jäänyt käyttämättä. Joten eikun langat vain uusio käyttöön.

Sain myös kaivettua muutaman kerän lankavarastostani niin, että ne saavat mennä vaikka kirpputorille, koska minulla ei ole niille mitään käyttöä.


Tässä on osittain purettu perussukka. Sukat olivat käyneet monta kertaa pesussa, joten se vähän hankaloitti purkamista, mutta kyllä sitä sitten lopulta onnistuttiin. Pääsin kello 12 yöllä nukkumaan. Tiedä sitten onko tämä neuleharrastus niin kovin tervettä ;)


Siinä sitä kiharaa lankaa nyt on. Varsinkin sen 7 veljestä langasta tehdyn sukan jäljiltä lattia lainehti tuollaista lankaa. Meinasi välillä hermo kiristyä, kun oli langat ja aivot solmussa vähän väliä. Nyt on enää yksi yksinäinen sukka purkamista vailla, mutta muuten urakka on aika hyvin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti