perjantai 5. kesäkuuta 2015

3 vuoden projekti valmis!



 Aloitin tekemään äidilleni neulottua toppia. Siitä taitaa olla noin 3 vuotta aikaa kun aloitin. Sain topin tehtyä valmiiksi vuoden 2013 alussa, mutta päättely oli jäänyt ja olkaimet olivat liian pitkät.

Osallistuin siis Löysäpipoisten UFOjen tekoon kesäkuun osalta. Päätin ottaa härkää sarvista ja aloittaa tämän työn samantien, että äiti saisi tämän vihdoin käyttöönsä. Aluksi oli tarjoitus vain purkaa olkaimet ja tehdä uudet lyhyemmät. Päätin kuitenkin purkaa koko yläosan ja tehdä sen uudestaan. Päättelin yläosan ja vasta sen jälkeen poimin silmukat ja tein olkaimet joissa molemmissa on 12 silmukkaa.



Malli: Siksak-kuvioinen raitatoppi, tosin tämä on tehty vain yhdellä värillä.
Lanka: Drops Muskat
Puikot: nro 4
koko: S tai M, en enää muista kumpi

Ohje oli joiltakin osin välillä hieman epäselvä, mutta onneksi nykyään osaa jo vähän soveltaa, että ei haittaa vaikka välillä ei ymmärräkkään ohjeita. Käsiala on vähän epätasainen, mutta eiköhän se tasoitu siitä kun pääsee käyttöön.

Lankana oli käytössä ihana Drops Muskat, egyptiläistä puuvillaa. Langat ostettiin nimenomaan tätä kyseistä työtä varten. Ihana neuloa ja toppi on aivan fantastisen tuntuinen päällä. Pitää varmaan ostaa itselle samaa lankaa ja tehdä joku kiva toppi tai mekko kesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti