torstai 4. kesäkuuta 2015

Lanka inventaario

Päätin tässä joku päivä sitten että on pakko tehdä lanka inventaario tai ainakin laittaa kaikki langat ylös Ravelryyn. Joten tänään oli se päivä. Kasasin kaikki langat olohuoneen matolle ja aloin Ravelryn kautta katsomaan, että mitkä on inventoitu, pitääkö varastomäärä paikkansa ja jos ei, niin sitten alettiin etsimään, että mikä projekti langasta on tehty.


Apulainen juoksi heti paikalle kun aloin purkamaan lankoja. Löytyi todella paljon yksittäisiä keriä joista taitaa tulla jämälankasukkia tai patalappuja tai jotain, jotta vain pääsen niistä eroon.


Löytyi myös suuri kasa tuntemattomia lankoja, jotka soveltuvat lähinnä huivi/pipo projekteihin. No pitää katsella mitä tässä keksii. Juuri sain kiellon, että Karnaluksista en saa ostaa uusia lankoja uusiin töihin, ennen kuin suurin osa näistä on käytetty. Ilkeää tollanen kieltäminen.

Vaikka eihän minulla edes ole kauheasti lankoja, koska tuo rahi ja arkku ovat ainoat säilytys paikat, plus sitten ne pussit joihin on kasattu keskeneräiset työt lankoineen, mutta niitä on ihan maksimissaan joku 4 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti