maanantai 22. kesäkuuta 2015

Tämän vuoden reissu Karnaluksiin

Pääsin tänä vuonna Juhannuksena shoppailemaan ihanaan Karnaluksiin, nyt on jo helpompi mennä sinne kun tietää vähän jo entuudestaan. Ja itse liikkeessäkin on jo helpompi liikkua kun hahmottaa missä on mitäkin. Tosin olivat hieman vaihdelleet tavaroiden paikkoja.


Tässä on siis saalis kokonaisuudessaan. Meni hieman enemmän rahaa kuin kuvittelin, kun en älynnyt tuota mustaa ristipistokangasta ottaa pienempää palaa. Nyt sitä löytyy 4 metriä! Laventelin väristä on vain 2 metriä. Nappasin yhden vetoketjun kun ajattelin, että tarvitsen sen yhden vauvan neuleeseen, mutta en enää muista tarvitaanko siihen vetoketju vai napit, hyvä minä..

Olin kyllä hieman pettynyt kuinka suppea valikoima ristipistokankaita paikan päältä löytyi. Nettisivuilla näytti olevan paljon laajempi valikoima, joten voi olla, että seuraavaksi tutustun nettisivuihin ja shoppailen sieltä kaikkea kivaa!


Ajattelin, että poikaystävälläni on todella tylsää kun lähtee mukaani, joten iskin listan käteen, että mitä DMC:n lankoja tarvitsen ja pistin hänet etsimään ne ja itse huitelin ympäri liikettä. Lankojen lisäksi sain napattua mukaan noita ihanan värisiä silmukkamerkkejä, niitähän ei koskaan ole liikaa.


Viime kerralla ostin ruusupuiset kantikkaat puikot, mutta ne meni mummille, kun hän kärsii reumasta ja ovat kuulemma paljon helpommat kutoa. Nyt piti sitten saada itselle samanlaiset kokeiluun. Ja pidemmät hiilikuitupuikot. Olen aivan rakastunut noihin, niin kevyet ja silti kestävät. Parhaat puikot ikinä! Ristipistoja ajatellen tarttui tuo vesiliukoinen tussi mukaan ja ohjeiden lukuun tuo neliön mallinen viivain, sopii myös neuleohjeiden seuraamiseen.


Aluksi oli tarkoitus, että en osta yhtään neulomiseen tarkoitettuja lankoja, mutta sitten päätin että yksi kivan värinen paketti pitää saada mukaan. Nappasin siis Alizen Superwash lankaa, on ainakin kivan väristä. Ohuempaa kuin mihin olen tottunut, mutta katsotaan mitä siitä saadaan aikaiseksi.


Heräteostos oli vyön solki jossa on Louis Vuitton kuvioita. Oli myös pakko saada pienet sakset ja ristipistoiluun neuloja, ne on aina hukassa ja tätä reissua ennen taisikin olla enää yksi tallessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti